Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Motorroutes

Motorroutes

Met de motor naar Sicilië? Wat een gevoel van vrijheid! Op deze pagina lees je alles over de mooiste motorroutes op dit eiland.

Citytrips

Citytrips

Het prachtige vulkaaneiland Sicilië is een paradijs voor zonaanbidders en watersportliefhebbers. Het is ook een ideale vakantiebestemming voor het maken van leuke citytrips.

Wijntour

Wijntour

Ontdek de verrassende smaken van Siciliaanse wijnen en leer meer over de wijnhistorie van dit prachtige vulkaaneiland tijdens een wijntour.

Musea

Musea

Op Sicilië zijn prachtige tempels, kloosters en overblijfselen uit de Griekse en Romeinse oudheid te bewonderen.

Wandelen

Wandelen

Sicilië is een prachtige vakantiebestemming voor de wandelliefhebber. Het vulkaaneiland heeft mooie wandeltochten langs verlaten dorpjes en strand baaien.

Evenementen

Evenementen

Vakantie aan het vieren op Sicilië en zin in een feestje? Bekijk dan snel deze evenementen en beleef een top vakantie!

Vissen

Vissen

Sicilië is een Italiaans eiland omringd door zee en andere kleine eilandjes. Met overal zee is Sicilië een uitstekende locatie voor visliefhebbers.

Waterparken

Waterparken

Sicilië heeft veel mooie stranden, maar soms verlangen we ook naar een zwembad. Op het eiland zijn er een aantal grote waterparken voor jong en oud aanwezig.

Waterskiën

Waterskiën

Kanoën, kitesurfen, waveboarden, duiken en natuurlijk waterskiën! Sicilië is de ideale plek voor de watersporters.

IJssalons

IJssalons

Eén dag zonder ijs is een dag niet geleefd! Deze ijssalons mag je niet missen tijdens een vakantie op Sicilië!

Fietsen

Fietsen

Verken Sicilië op de fiets. Het eiland heeft geen fietspaden, maar wel een aantal toffe routes voor de fietsliefhebbers.

Uitgaan

Uitgaan

Dansen, cocktails drinken of een voorstelling bezoeken? Op Sicilië kan je een te gekke avond beleven! Bekijk hier alle uitgaansgelegenheden.

Duiken

Duiken

Zin in spanning en avontuur? Ga dan duiken! Haal je duikbrevet en ontdek de mooiste van de mooiste duikplekken van Sicilië.

Eten en drinken

Eten en drinken

Tijdens jouw vakantie wil je natuurlijk wel een aantal typisch Siciliaanse gerechten proberen. Wij zetten ze op deze pagina voor je op een rijtje.

Boottocht

Boottocht

Niets zo fijn dan varen! Ontdek de mooiste baaitjes van Sicilië en de fijnste omliggende eilanden tijdens een boottocht. Van zeilen tot een cruise.

Pretparken

Pretparken

Er zijn op Sicilië genoeg leuke bezienswaardigheden aanwezig. Een uitstapje naar een pretpark behoort tot de mogelijkheden.

Winkelen

Winkelen

Een dag winkelen is en blijft onder vele een favoriet dag uitje. Op Sicilië ben je hiervoor op het juiste adres! Waar je moet zijn? Dat ontdek je op deze pagina.

Sicilië.nl