Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op je vraag!

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op je vraag!

Hier lees je ons antwoord op de meest gestelde vragen. Heb jij een andere vraag voor ons? Neem dan zeker contact op met ons!

1. Hoe vind ik mijn perfecte verblijf op Sicilië?

Wij zijn zelf het liefst zo vaak mogelijk op Sicilië, en helpen je graag verder met het vinden van een top accommodatie. Dat maakt je vakantie op dit prachtige eiland helemaal af! Lees dus onze tips op het blog, of bekijk eens de stedenpagina. Inspiratie opgedaan voor je aankomende vakantie naar Sicilië? Ga dan snel naar de bestemmingspagina en vink aan waar jij vakantie gaat vieren.

Nog beslissen welke accommodatie het best geschikt is voor je verblijf op het eiland? Onze accommodatiepagina kan je daar misschien bij helpen. Een eigen huisje of toch de stacaravan op de camping…

2. Ik wil graag naar een bestemming met animatie, kan dat?

Tuurlijk kan dat! Speciaal voor je verzoeken en wensen hebben we een filter op onze pagina met bestemmingen. Hier kun je aanvinken welke opties jij graag bij je vakantieverblijf wilt hebben. Kies daar dus voor ‘Een animatieprogramma’. Maar je hebt keuze uit nog veel meer opties! Misschien wil je graag je huisdier meenemen, of in de buurt zitten van een meer of zee. Dat kan je allemaal aangeven.

3. Hoe boek ik mijn vakantiebestemming via jullie?

Eindelijk klaar met zoeken en je droomvakantie gevonden? Dan is het tijd om te gaan boeken! Klik op jouw bestemming, dan linken we je door naar de pagina van de aanbieder. Hier kun je je vakantie boeken en beschikbaarheid checken. Kom nog eens terug naar Sicilië.nl voor meer inspiratie voor je vakantie!

4. Wat is de beste manier om het eiland te bereiken?

Sicilië is bereikbaar per boot en per vliegtuig. Je kunt natuurlijk je auto meenemen op de boot. Ga je voor een korte vakantie? Dan is het handig om via Ryanair of Transavia een vlucht te boeken. Zij vliegen vanaf Amsterdam en Eindhoven naar de luchthavens in Catania en Palermo. Wat langer de tijd? Dan is het misschien leuk om met de auto helemaal naar het zuiden te rijden, en in Napels de boot naar Palermo te pakken. Of rijd wat verder door en neem in Reggio Calabria de boot naar Messina.

5. Ik heb zelf een vakantiewoning/vakantiepark op Sicilië, hoe kom ik in het aanbod van Sicilië.nl?

Heb je zelf een prachtige bestemming op Sicilië en kan dat niet missen in ons aanbod? Dat willen wij natuurlijk graag weten! Aarzel niet om contact met ons op te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

6. Sicilië is mijn grote passie en ik schrijf er ook graag over. Kan ik blogger worden?

Natuurlijk! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe verhalen voor op ons blog. Nog nooit een blog geschreven? Geen probleem! Je kunt een proefblog voor ons schrijven, en als er een klik is, nemen we je op in onze blog community. Neem dus snel contact op als je mooie verhalen over Sicilië hebt.

Sicilië.nl