Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bestemming aanmelden

Bekijk de mogelijkheden voor een samenwerking!

Bestemming aanmelden

Bekijk de mogelijkheden voor een samenwerking!

Een mooie regio als Sicilië zit natuurlijk boordevol bestemmingen en accommodaties. Van een residence of camping tot een vakantiepark vol vakantiewoningen of luxe villa’s.

Dit zijn onze mogelijkheden:

  • Jouw bestemming in ons aanbod tegen een eenmalige jaarprijs
  • Extra promotie d.m.v. een blog
  • Positie op de website met een uitgelicht blog
  • Extra social media posts
  • Bestemming van de maand op de homepage

Groter bereik en meer traffic

De website wordt bezocht door vele liefhebbers van dit Italiaanse schiereiland, en elke maand groeit dit aantal. Niet alleen op onze website, maar ook onze Instagram krijgt steeds meer volgers en we zien ook hier een mooie groei. Met ons aanbod in verschillende bestemmingen en accommodaties willen wij liefhebbers van Sicilië, of mensen die er nog nooit zijn geweest, te inspireren om Sicilië te bezoeken. Deze volgers en bezoekers zijn ook voor jouw bestemming.

Persoonlijk contact

Houd jij er ook niet van om van het kastje naar de muur gestuurd te worden? Wij ook niet en daarom heb je contact met één persoon: de community manager van Sicilië.nl, Tessa. Voor vragen of opmerkingen kun je haar direct een berichtje sturen.

Snel en simpel

Een mailtje, een berichtje via social media of een telefoontje? Dat kan allemaal. We nemen snel contact met je op na je aanvraag en we zijn makkelijk bereikbaar.

Past jouw accommodatie of website perfect bij ons aanbod en wil jij graag meer bereik? Ga dan een samenwerking met ons aan en neem contact met ons op!

Hopelijk tot snel!

[gravityform id=”4″ title=”true” description=”true”]

Sicilië bestemming aanmelden

Sicilië.nl