Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Beoordelingen

Ervaringen van vakantiegangers

Beoordelingen

Ervaringen van vakantiegangers

Hieronder lees je hoe anderen hun vakantie op Sicilië hebben ervaren. Ben jij ook naar één van onze bestemmingen op het eiland geweest? Deel je ervaring dan met het onderstaand beoordelingsformulier.

20 beoordelingen gevonden met een gemiddelde van 8.5

8

Fontana Barone

Familie van der Meer, 16 mei 2019

Mooi kleinschalig park

Ervaring

Het is een kleinschalige park en ligt op loopafstand van een kleine baai. Het park heeft een leuk zwembad en het is er keurig schoon. Het park ligt op ongeveer 5 km van Cefalu. Personeel is erg vriendelijke en behulpzaam. Broodjesservice is aanwezig.

Tips in de omgeving

In de directe omgeving van het vakantiepark heb je geen winkels en bijna geen restaurants. Je bent aangewezen op het dorpje Cefalu wat op 5 km van het park ligt. Je hebt daar een heerlijk strand en het dorpje is gezellig met veel kleine straatjes, restaurants en winkeltjes.

Bezocht Fontana Barone in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
10

Tenuta Antica Cavalleria

Familie Kolsteeg, 16 mei 2019

Perfecte vakantie gehad

Ervaring

Fantastische sfeer met enorme gastvrijheid. Alles wordt gedaan om het je naar de zin te maken. Je kunt volledig zelfvoorzienend zijn, maar het is ook heerlijk om bij Edith en Davide te ontbijten en ‘avonds aan te schuiven voor de maaltijd. Met wijn van het eigen huis, lokale producten, gerechten gemaakt door nonna. Heerlijk!

Tips in de omgeving

Alles, natuurlijk de Etna, je ziet aan de voet van deze vulkaan, maar ook richting de kust zijn er veel leuke dorpjes. De oostkust van Sicilie is mooi en op plekken toeristisch, maar er zijn ook rustige plekjes.

Bezocht Tenuta Antica Cavalleria in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
8

Le Residenze Archimede

Familie Rademaker, 16 mei 2019

Prachtig park

Ervaring

Mooi ingericht park. Goede groenvoorzieningen. Vriendelijk personeel. Prachtig zwembad. Prima uitvalsbasis voor Siracusa, Noto, Cava Grande di Cassibile, stranden van San Lorenzo en Lido di Noto.

Tips in de omgeving

Zie vorige opmerking

Bezocht Le Residenze Archimede in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
7

Residence Dolcestate

Familie Overbeeke, 16 mei 2019

Mooi complex

Ervaring

Mooi complex, mooi en fijn zwembad met een leuk animatieteam, leuk centraal uitgangspunt voor uitstapjes in de omgeving.

Tips in de omgeving

Palermo, Cefalu.

Bezocht Residence Dolcestate in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
8

Rais Gerbi

Familie Mulder, 16 mei 2019

Mooie camping!

Ervaring

Het is een mooie camping met een mooi zwembad en leuke facilteiten. Het heeft een eigen strandje aan helder water en plaatsen voor verschillend samengestelde groepen. En het ligt vlakbij een dorp en het spoor (goede verbinding met Palermo en Messina).

Tips in de omgeving

Park Madonie en de dorpjes die daar in liggen.En natuurlijk de zee..

Bezocht Rais Gerbi in september 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
8

Villa Galati

Familie Wijker, 16 mei 2019

Een vakantie vol servie

Ervaring

Heel mooi verzorgd en relaxed, kleinschalig resort. Handdoekjes leggen is niet aan de orde. Kom je later in het zwembad en zijn de bedjes vol, wordt er direct een bedje voor je bijgehaald. Appartementen zijn goed uitgerust. Heb je een keer geen zin om uit eten te gaan, heb je genoeg spullen in de keuken om zelf wat te kunnen maken.

Tips in de omgeving

Fondachello is niet heel bijzonder, maar er is wel op loopafstand van Villa Galati een supermarktje (met vers brood) en wat leuke restaurantjes en het strand. Taormina op nog geen half uurtje rijden is een supergezellig plaatsje. Bezoek aan de Etna en Alcantara kloof is in de buurt.

Bezocht Villa Galati in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
8

Village Il Cicero

Familie Lekransy, 16 mei 2019

Heerlijke vakantie gehad

Ervaring

Wij hebben een prima vakantie gehad, onze dochter van vijf heeft zich enorm vermaakt bij de minidisco.

Tips in de omgeving

Strand, verder hebben wij niet zo veel kunnen ontdekken..

Bezocht Village Il Cicero in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
9

Le Residenze Archimede

Familie Borhem, 15 maart 2017

Mooi resort!

Mooi resort, vriendelijk personeel, wel een auto nodig om de omgeving te ontdekken!

Bezocht Le Residenze Archimede met partner.

Bestemming bekijken

Geef een beoordeling

Via onderstaand formulier geeft u ons een cijfer en kunt u een beoordeling insturen:
  • Vul maand en jaartal in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sicilië.nl