Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Zo plan je een rondreis door Sicilië

Een prachtig eiland zoals Sicilië heeft onwijs veel te bieden. Als je Sicilië echt wil ontdekken, kun je het beste een rondreis maken. Zo kom je op verschillende plaatsen en kun je optimaal genieten van het eiland.

Fly en drive door Sicilië

Er zijn verschillende manieren om een rondreis te maken door Sicilië. Een reisorganisatie die bijvoorbeeld mooie rondreizen aanbiedt is Voigt Travel. Als je hier kiest voor Fly en drive, dan ga je met het vliegtuig naar Sicilië en krijg je bij aankomst een huurauto. Jouw avontuur kan beginnen! Voigt Travel zoekt voor jou leuke kleinschalige agriturismo’s en hotels uit. Zo kun je tussen het reizen door toch genieten van de leukste overnachtingen. Je kunt ook zelf je rondreis samenstellen, met de hulp van Voigt Travel. Zo kun je bijvoorbeeld naar de Etna, een prachtige vulkaan waar je ook waanzinnige excursies kunt boeken. Reis je langs alle stranden aan de kust? Of ga je naar het binnenland, waar je mooie stadjes en verschillende kloosters, boomgaarden en kastelen bezoekt. Fly en drive zorgt ervoor dat jij de plekken kunt bezoeken die jij wil zien!

Rondreis op Sicilië

Foto: Ingo Hamm via Unsplash

Een rondreis met eigen auto

Ga jij liever op vakantie met je eigen auto? Dan kun je nog steeds naar Sicilië! De vakantie begint al op het moment dat je de auto instapt. De reis naar Sicilië toe kun je zelf inplannen zodat je langs de mooiste plekken komt. Als je deze reis plant met Voigt Travel krijg je een tolvignet voor Zwitserland en een overnachting in Zwitserland en Noord-Italië. Daarnaast vaar je met de ferry over de Middellandse zee. Zodra je aankomt op Sicilië, kun je beginnen aan jouw route. Deze kun je vooraf plannen met Voigt Travel zodat je langs de mooiste plekken komt en de leukste hotels en agriturismo’s. De vrijheid met je eigen auto, maar toch de zekerheid van een geplande reis.

Zelf een rondreis plannen?

Je kunt natuurlijk ook je eigen reis plannen. Stap je de auto in naar Sicilië en zie je daar wel wat je doet? Of pak je het vliegtuig en ga je zelf op zoek naar de leukste plekjes? Sicilië heeft zoveel te bieden, dat het allemaal kan. Tijdens je rondreis kun je ook kiezen voor wat meer zekerheid als je vooraf wel wat bestemmingen en overnachtingen vastlegt. Heb je hier wat hulp bij nodig? Voigt Travel geeft je graag advies. Verblijf je toch liever op één plek? Bekijk dan ons aanbod voor Sicilië.

Is Sicilië ook één van jouw droomvakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Blogcategorieën

10

Fontana Barone

Familie van Lier-Hintzen, 14 januari 2017

Zeer kindvriendelijk!

Het is een super net verzorgd park waar je met een gerust hart de kinderen kunt laten rondlopen en spelen. Er is een badmeester en in de speel gelegenheid is ook steeds iemand aanwezig. De schoonmaak is ook uitstekend

Omgeving tips: je zit snel in het binnenland maar ook op loopafstand van de zee. En natuurlijk dicht bij Cefalu.

Bezocht Fontana Barone in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Sicilië.nl