Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Onze mooiste vakantiebestemmingen van Italië

Het is niet zonder reden dat Italië een van de meest geliefde vakantielanden in Europa is. Je vindt hier schitterende stranden, mooie landschappen, prachtige steden, een rijke cultuur en niet te vergeten het lekkerste eten.

In het verleden was Italië het centrum van het Romeinse Rijk. Dit is in de hoofdstad Rome nog heel goed te zien. Je ziet hier een groot aantal bezienswaardigheden die dateren uit de tijd dat de Romeinen hier nog heer en meester waren.

Stedentrip

Italië is een land wat perfect is voor een stedentrip. Er zijn in dit land zoveel steden die de moeite van een bezoek meer dan waard zijn. Toch is het een aanrader om als je in Italië bent meer dan één stad te bezoeken.

Napels: de prachtige havenstad

In het zuiden van Italië ligt de stad Napels. Dit is één van de grootste steden van Italië. De stad staat bekend vanwege de gezelligheid, activiteiten en de vele bezienswaardigheden. Bezoek je Napels, vergeet dan niet om bekende plaatsen zoals de ruïnes van Pompeï en de kathedraal van Napels te bezoeken.

Milaan: naast mode nog veel meer om naar deze mooie stad te gaan

Behalve de hoofdstad Rome, is ook Milaan geliefd bij toeristen. Het is de bekendste zakenstad van Italië. Milaan staat bekend als dé modestad van Europa. Wil je winkelen, dan moet je hier zijn! Ook zijn er in Milaan bezienswaardigheden zoals de Dom en de bekende begraafplaats Cimitero Monumentale.

Venetië: unieke plek met grachten, bruggetjes en gondels

Wil je een unieke bestemming, bezoek dan Venetië. Door deze stad heen lopen honderden grachten. Je vindt hier prachtige bruggetjes. Bezoek je deze stad, vergeet dan vooral niet om een tocht in een gondel te maken.

Op vakantie naar Italië

In Italië kun je natuurlijk ook lekker op vakantie naar Sicilië waar je prachtige steden tegenkomt, waaronder Palermo. Maar Sicilië heeft natuurlijk ook nog veel bezienswaardigheden en heerlijke stranden. Hier vind je ons overzicht van alles wat er op Sicilië is te doen

Wil je genieten van cultuur, heerlijk eten en prachtige stranden? Dan is Italië het land waar je je hart op kan halen. Doe van tevoren goed je research, dan weet je zeker dat je een vakantie hebt waar iedereen herinneringen kan maken.

Is Sicilië ook één van jouw droomvakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

10

Fontana Barone

Familie van Lier-Hintzen, 14 januari 2017

Zeer kindvriendelijk!

Het is een super net verzorgd park waar je met een gerust hart de kinderen kunt laten rondlopen en spelen. Er is een badmeester en in de speel gelegenheid is ook steeds iemand aanwezig. De schoonmaak is ook uitstekend

Omgeving tips: je zit snel in het binnenland maar ook op loopafstand van de zee. En natuurlijk dicht bij Cefalu.

Bezocht Fontana Barone in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Sicilië.nl