Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

3x leuke vakantiewoning in Sicilië om te verblijven

Een van de mooiste eilanden van Italië is toch echt wel Sicilië. Hier vind je prachtige palmbomen, de spectaculaire vulkaan de Etna en natuurlijk is het eten super lekker. Ik krijg meteen de vakantiekriebels als ik aan Sicilië denk! In dit blog neem ik jullie mee naar de drie mooiste en leukste vakantiewoningen op Sicilië. Lees je met me mee?

Residence Villa Galati

In het oosten van Sicilië vind je Residence Villa Galati. Ben je echt op zoek naar de Siciliaanse cultuur tijdens jouw verblijf in een vakantiewoning op Sicilië? Dan ben je hier meer dan welkom. Villa Galati wordt met veel passie gerund door een Siciliaanse familie die er alles aan doet om jou thuis te laten voelen.

Vervelen is hier geen optie, want Villa Galati biedt diverse leuke activiteiten aan. Koel af en spetter lekker in het zwembad met de kinderen. Willen de kids niet meer spelen in het water? Laat ze dan lekker klimmen en klauteren in de speeltuin! Terwijl zij de tijd van hun leven hebben kan jij snel baantjes trekken of lekker liggen onder een parasol met een goed boek. Wat dacht je van allebei? De kinderen zullen het zo naar hun zin hebben dat ze jou lekker met rust kunnen laten en voor je het weet is het alweer tijd voor een ander activiteit.

Wat deze accommodatie speciaal maakt is het mooie uitzicht. Kijk je ogen uit naar de mooie vulkaan de Etna. Waarom kies je er niet voor om de vulkaan meteen te bezoeken? Ga op een spannende wandeling richting de vulkaan. Eenmaal aangekomen moet er natuurlijk wel foto gemaakt worden!

Villa Laura Resort

Wil je verblijven in een accommodatie waar een mix van Siciliaanse natuur en cultuur bij elkaar komen? Dan is Villa Laura Resort de ideale vakantiewoning op Sicilië voor jou! Deze vakantiewoning ligt op een enorm landgoed in een groene vallei en er heerst een tropische sfeer bij het zwembad. Klinkt dit niet allemaal als een sprookje?

Jouw kinderen zullen zich optimaal genieten aan het zwembad in een mooie omgeving tussen de palmbomen, bloemen en planten. Zwem met z’n allen een wedstrijdje. Wie van het gezin is er als eerst aan de overkant? Na uren in het zwembad gezwommen te hebben, kun je rustig bijkomen in de wellness. Laat jouw spieren los masseren of geef jouw gezicht een boost met de fijne gezichtsbehandelingen. Wedden dat je nooit meer afwilt van die massagebank? Zodra jij en de kinderen honger krijgen, kunnen jullie heerlijk aanschuiven aan een tafel in restaurant Il Tiglio. Hier kun je de Siciliaanse keuken proeven. Eet lekker veel en kom weer op kracht, want het is weer tijd voor een leuke excursie!

Villa Laura Resort ligt in een mooie omgeving dichtbij een zand- en kiezelstrand. Wil je lekker op het strand liggen? Ga er gewoon voor! Wil je toch liever de benen strekken en een wandeling maken? Het landschap rondom Villa Laura Resort is prachtig. Er zijn bergen, bossen en heuvels te vinden zijn. Kijk je ogen uit dus!

Residence Dolcestate

Je wekker zetten op vakantie? Zeker niet! Word bij Residence Dolcestate uniek wakker van de geluiden van de zee. Deze vakantiewoning op Sicilië is dé place to be om snel bij het strand uit te komen. Omring jezelf met luxe en leuke activiteiten. Jij en je kinderen gaan hier zeker de tijd van je leven hebben.

Loop via een klein paadje naar het strand toe waar de Italiaanse zon jou en jouw kinderen al heerlijk groet in de vroege morgen. Bouw samen een zandkasteel of neem een verfrissende duik in de zee. Terwijl jouw kinderen nog druk bezig zijn met zandkastelen bouwen, kun je er ook voor kiezen om heerlijk te ontspannen naast hun met een goed boek op een ligstoel. Smeer je je wel goed in? De Italiaanse zon kan namelijk erg fel zijn. Je kunt er natuurlijk ook ervoor kiezen om onder een parasol te gaan liggen. Optimaal genieten dit!

Residence Dolcestate biedt zelf ook leuke activiteiten aan voor jong en oud. In de maanden mei en september bieden zij een animatieprogramma aan voor jouw gezin. Buiten deze maanden om zijn er diverse (sport)activiteiten, (avond)activiteiten en excursie mogelijkheden. Vervelen hoort in deze vakantiewoning op Sicilië niet in het rijtje thuis!

Is Sicilië ook één van jouw droomvakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Sicilië.nl