Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Appartement

Alles voor een comfortabele vakantie!

Geen zorgen hoeven maken over je vakantie doe je als je kiest voor een appartement. Geen zorgen over het vergeten van tentstokken, scheuren in de tent of het vergeten van je slaapzak. Hoewel het traditionele kamperen zeker wel zijn charmes heeft, is het boeken van een appartement ook zeker geen straf. Dit is namelijk de ideale accommodatie voor een comfortabele en een onbezorgde vakantie.

En waarom? Deze accommodatie staat vaak op een vakantiepark of maakt deel uit van een agriturismo. Op een vakantiepark ben je van alle gemakken voorzien. Er is een zwembad, een supermarkt en een speeltuin voor de kinderen. Je hebt overal toegang en zult je ook zeker niet vervelen. Op een agriturismo geniet je van alle rust van het Italiaanse leven.

Waar een regenachtige dag misschien een domper op je vakantie zijn als je op de camping staat, heb je daar in een appartement gelukkig geen last van. Hier overnacht je lekker droog. En voor het tegenovergestelde, als het te warm is, heb je een airconditioning tot je beschikking!

Interieur van een appartement

“Een appartement is van alle gemakken voorzien! Alle ruimte en alle faciliteiten van een vakantiepark!”

Het interieur van een appartement is in grote lijnen op elk vakantiepark natuurlijk hetzelfde. Je beschikt hier over meerdere slaapkamers met vaste bedden. De aanwezigheid van bedlinnen verschilt per bestemming. Het kan ook voorkomen dat er geen beddengoed aanwezig is en dat je dit van huis moet meenemen. Dit wordt echter wel altijd aangegeven op de informatiepagina.

De keuken is echter wel helemaal gevuld. Je hoeft geen potten en pannen mee te nemen, de keukens zijn volledig ingericht. Van een kooktoestel tot een ruime koelkast en kopjes en glazen. Alles is aanwezig. Je kunt op je gemak de Italiaanse afstruinen op zoek naar de lekkerste ingrediënten om in je appartement een heerlijke maaltijd te bereiden.

Die kun je natuurlijk in het eetgedeelte van het appartement opeten, maar niets is lekkerder dan van de Italiaanse zon te genieten of je eigen balkon. Ook deze zijn ingericht met tuinmeubilair. Van een ontbijtje tot een slaapmutsje, hier geniet je echt van la dolce vita.

Dan mogen we de badkamer natuurlijk niet vergeten. Deze is compleet met douche, wastafel en toilet. In de luxere vakantieparken of agriturismo’s is er een tweede toilet aanwezig.

Kortom; een appartement is een ideale accommodatie!

Sicilië.nl