Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Vakantie Sicilië

Een eiland waar je alles hebt; cultuur, natuur en een rijke historie!

Een vakantie op Sicilië? Daar hoef je niet eens over te twijfelen! Sicilië is een prachtige vakantiebestemmingen en er is genoeg te doen. Het eiland heeft een rijke geschiedenis en een adembenemend landschap. Een waar onderdeel van het authentieke Italië. Dat zie en merk je dan ook overal in terug. De architectuur in de steden, de gastvrijheid van de bevolking en heerlijke keuken.

Op stap tijdens je vakantie Sicilië

Je kunt alle kanten op tijdens je vakantie op Sicilië. Eigenlijk is elke plek op Sicilië een goede uitvalsbasis voor leuke uitstapjes. De hoofdstad van Sicilië, Palermo is natuurlijk een stad die je niet kunt missen als je op het eiland bent. Maar ook Siracusa, waarvan de binnenstad op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. En het walhalla voor de archeologen mogen we ook niet vergeten, Agrigento. Buiten deze stad ligt de Valle dei Templi, de vallei der tempels.

Als je op vakantie naar Sicilië gaat, dan zoek je natuurlijk het strand op. De meeste vakantiebestemmingen liggen direct, of op een korte afstand van het strand af. Een perfecte bestemming om lekker te genieten van de Middellandse Zee dus!

Ben je benieuwd waar in Sicilië je allemaal kunt overnachten? Bekijk dan onze bestemmingspagina en boek direct je vakantie bij de beste aanbieder voor Sicilië!

Sicilië.nl