Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Vakantiewoning

Alles voor een onbezorgde vakantie!

De vakantiewoning is een ideale accommodatie voor een vakantie. Of je nou met het hele gezin op vakantie gaat, of samen met je partner, dit is een prettige accommodatie. Je bent van alle gemakken voorzien en je hebt alle faciliteiten in de buurt. Dat komt omdat een vakantiewoning vaak op een vakantiepark ligt. Dat is ideaal, want daardoor kun je gebruik maken van alle faciliteiten van het park. De dagelijkse boodschappen doe je bij de supermarkt, voor afkoeling neem je een duik in het zwembad en de kinderen spelen lekker in de speeltuin. Je hebt alles bij de hand!

Faciliteiten van een vakantiewoning

Eén van de redenen dat deze accommodatie zo fijn is, is dat je niet veel mee hoeft te nemen. Je bent bij aankomst op de camping direct klaar om lekker van je vakantie te genieten. Met tentstokken en doeken stoeien hoeft niet, je moet enkel en alleen je spullen naar binnen dragen. Daarna kun je direct met een glas drinken van de Siciliaanse warmte genieten op het terras.

Elke woning heeft namelijk een volledig ingericht terras of balkon. De tuinset staat al voor je klaar, ideaal om lekker luieren. Of om ’s ochtends je ontbijtje te eten en ’s avonds van de lange zomeravonden te genieten.

Het interieur van vakantiewoningen is vaak ongeveer hetzelfde. Je beschikt over een keuken die volledig is ingericht en een aansluitende woon- en zitkamer. Je hebt een koelkast, een gasfornuis en een magnetron.

Er zijn twee of meer slaapkamers te vinden met comfortabele bedden waar je tijdens de vakantie zeker wel uit kunt rusten. In je eigen badkamer geniet je van een lekker douche. Daarnaast heb je een eigen wastafel en toilet, en soms wel twee, afhankelijk van de grootte van de woning.

Sicilië.nl