Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Golfvakantie

Sicilië staat bekend als het grootste eiland van de Middellandse Zee. Het eiland is een vulkanisch eiland, waar een van de grootste attracties de vulkaan Etna is. Net als in andere delen van Italië kun je ook in Sicilië goed terecht om een potje te golven. Ga op golfvakantie naar Sicilië!

Sicilië is bijna net zo groot als België, maar telt slechts zes golfclubs. In het oosten van het eiland heb je er met drie wel voldoende keus, maar ga je meer naar het zuidwestelijke gedeelte van het eiland dan is er maar één golfclub in de buurt. Wij zetten daarom voor jou drie golfclubs op een rijtje die elk in een andere uithoek van het eiland te vinden zijn.

Donnafugata Golf Resort & Spa

Dit 5-sterrenhotel ligt in het zuidelijke puntje van het eiland. Het resort heeft twee golfbanen met elk achttien holes. Dé locatie voor de golfliefhebber met twee soorten golfbanen. De linksbaan zal de speler de meeste uitdaging bieden door de stevige wind. Het resort is van alle gemakken voorzien en is twintig minuutjes rijden vanaf Comiso Airport. Mocht je via Catania vliegen is dit ook geen probleem, vanuit deze stad bereik je Donnafugata in dertig minuten.

Verdura Golf & Spa Resort

Het 5-sterrenhotel Verdura Resort bevindt zich in het zuidoostelijke gedeelte van het eiland Sicilië. Voor beginners is dit de ideale locatie. Naast twee achttien holes banen is er een baan met negen holes. Deze wordt gebruikt voor lessen en om te oefenen. Ook kinderen kunnen hier een balletje slaan!

II Picciolo Etna Golf Resort & Spa

Dit 4-sterrenhotel bevindt zich in het noordelijk puntje van het eiland. Het resort heeft de oudste golfbaan tot hun beschikking  Il Picciolo beschikt over achttien holes. Het bijzondere aan deze baan is dat het een heuvellandbaan is.

Voor een golfvakantie zijn er ook op Sicilië mogelijkheden voor. Het volledige aanbod van alle golfbanen is hier te vinden.

Sicilië.nl