Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Vakantiewoning Sicilië

Voor een fijne vakantie zonder veel bagage

Op vakantie naar Sicilië, wat een goed plan! De vraag is alleen nog, waar ga je verblijven? Een vakantiewoning is een leuke optie als je van comfort en gemak houdt. Je lekker thuis voelen in een heel ander land!

Verblijf in een vakantiewoning Sicilië

Een vakantiehuis is geschikt voor 2 personen tot een heel gezin. Vaak ligt een vakantiewoning op of bij een vakantiepark. Dit bekent dat je van alle gemakken van dit park gebruik kunt maken. Je hebt je eigen keuken, woonkamer, badkamer en terras of balkon met tuinmeubelen. Ook heb je twee of meerdere slaapkamers. Lekker weinig inpakken dus! Ook is het ideaal dat je geen tijd kwijt hebt met een tent opzetten bijvoorbeeld, deze tijd gebruik je lekker om te genieten van je welverdiende vakantie.

italy-1587278_960_720

De vakantiehuizen zijn aan zee of wat meer landinwaarts. Je hebt ze met jacuzzi, zwembad, wijnlandgoed, gratis fietshuur, entertainment, wellness en spa en ga zo maar door… Voor ieder wat wils dus! Door de ligging bij een vakantiepark zit je vaak ook dichtbij een restaurant, voor als je zelf niet wil koken. Ga voor een ruim appartement of juist iets knussers uit de 16de eeuw.

schermafbeelding-2016-12-08-om-11-50-05

Pagina delen

Andrea - Sicilië.nl

Andrea

Siracusa, Zuiden

  • Je eigen appartement
  • Zwembad met uitzicht
  • Vlakbij Siracusa

Bij vakantiehuis Andrea is alles aanwezig voor een relaxte vakantie. Genieten op je eigen plekje met zwembad vlakbij Siracusa.

Sicilië.nl