Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Kamperen op Sicilië

Direct aan het strand

Heerlijk, zo’n vakantie op Sicilië. Toch denken veel mensen niet direct aan kamperen. Toch is dit zeker mogelijk op dit eiland! Word één met de natuur en geniet van de golvende zee vanuit je tent of stacaravan. Ga ook kamperen op Sicilië!

Waarom kamperen op Sicilië?

Waar niet! Alle campings die wij aanbieden liggen aan of vlakbij zee. Qua locatie zit je dus al zeker goed! Dan is er nog het comfort waar mensen zich soms zorgen om maken. Bij ons hoeft dat niet, wij bieden volledig ingerichte stacaravans aan. Geen zware koffers meer, want je beschikt over bedden, een keuken en een badkamer! Het enige wat jij mee hoeft te nemen is je bikini, badhanddoek, kleding en slippetjes. Soms komt het voor dat je beddengoed mee moet nemen, maar daar blijft het dan ook bij. Eigenlijk is kamperen dus net zo makkelijk als een hotel of vakantiehuis.

i-91010_2q_028

Activiteiten

Vanuit de campings kun je meestal lopend naar het strand en de zee. Hier vind je mooie stranden met water wat vaak goed op temperatuur is. Sommige campings liggen naast een surf- en/of duikschool. Ideaal om de kinderen bezig te houden, of jezelf natuurlijk! Een miniclub is leuk voor de kinderen en maakt het gemakkelijk om vriendjes te maken waar ze zich vervolgens weer mee kunnen vermaken. Aan het einde van de dag kun je een lekker hapje eten in het camping restaurant. Wist je dat ze in Sicilië Siciliaanse pizza’s hebben? Deze zijn vierkant!

i-90010_2q_029

Pagina delen

Punta Priola - Sicilië.nl

Notice: Undefined variable: post_object in /var/www/blogs4travel/blogs4travel-master-theme/master/releases/20190604093351/parts/tpl-block-result.php on line 92

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/blogs4travel/blogs4travel-master-theme/master/releases/20190604093351/parts/tpl-block-result.php on line 92

Punta Priola

Palermo, Noorden

  • Ruime villa
  • 4 km van centrum Palermo
  • Airconditioning

Vlakbij het centrum van hoofdstad Palermo verblijf je in een ruime en luxe villa. Zo kun je op pad vanuit je eigen plekje op Sicilië!

Sicilië.nl