Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Campings op Sicilië

Met ligging aan zee!

Sicilië is een eiland waar veel mensen op vliegen. Een vliegvakantie betekent niet dat je niet kunt kamperen! Campings op Sicilië zijn er genoeg! Nou hebben wij campings waarbij je in een compleet ingerichte stacaravan kunt verblijven. Dan heb jij even weinig bagage als voor een hotel of appartement, met de charme van een camping.

Campings op Sicilië

Onze campings bieden stacaravans aan om in te verblijven. Deze zijn volledig ingericht, inclusief slaapkamer(s), keuken en badkamer. Lekker slapen in een zacht bed, comfortabel koken en je eigen toilet en douche. De stacaravan is ook geschikt voor grote gezinnen van 5. Geen tent om op te zetten en niet veel bagage om uit te pakken. Geniet bij direct aankomst van een koud drankje op je eigen terras. Geen sprake van te warme tenten, je kunt hier heerlijk uitslapen door de airconditioning.

camping zwembad

Neem lekker een duik in het zwembad of in de zee, die op loopafstand van de camping ligt. Laat de kinderen genieten van de miniclub en ga bekijk de zonsondergang vanaf je terras. Kamperen is zo erg nog niet! Campings op Sicilië vind je bij ons.

640px-etna_sicilie

Pagina delen

Villa Laura Resort - Sicilië.nl

Notice: Undefined variable: post_object in /var/www/blogs4travel/blogs4travel-master-theme/master/releases/20190604093351/parts/tpl-block-result.php on line 92

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/blogs4travel/blogs4travel-master-theme/master/releases/20190604093351/parts/tpl-block-result.php on line 92
9

Villa Laura Resort

Milici, Noorden

  • Groot landgoed
  • Meerdere zwembaden
  • Wellness

Hier kom je niks tekort. Heerlijk relaxen in de wellness of afkoelen in één van de zwembaden. Proef de streekspecialiteiten in het restaurant.

Sicilië.nl