Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Tip! Siciliaanse wijnen proeven in Haarlem

Wist je dat Sicilië het grootste aantal wijngaarden van Italië heeft? In de winkels vind je ook steeds meer Siciliaanse wijnen in het schap. Alvast voor je vakantie naar Sicilië alle ins en outs weten over de diverse druiven en heerlijke Siciliaanse wijnen proeven? Doe dan eens mee aan de wijnworkshop Sicilië in Haarlem!

wijnworkshop

De Wijnworkshop

Tijdens deze workshop vertelt vinoloog en Italiaans sommelier Gabrielle Salvatore je van alles over diverse Siciliaanse druiven: de Nerello Mascelese, de Nerello Capuccio, de Nero d’Avolo voor rood en de Grillo, Cattarato en Carricante voor wit. Daarbij ga je de wijnen proeven, die natuurlijk het allerlekkerst zijn in combinatie met echte Siciliaanse hapjes als polpetti, caponata, zwaardvis en cannoli.

De wijnworkshop wordt gegeven in de winkel van Gabrielle Salvatore, op een pittoreske locatie in Haarlem. Wil jij ook een middag of avond genieten voor €55 inclusief de wijnen en bijbehorende hapjes? Via de website van De Smaak van Italië kun je de tickets bestellen voor volgend weekend!

Is Sicilië ook één van jouw droomvakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Sicilië.nl