Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Relaxen op Sicilië: neem een moment voor jezelf

Hoewel een vakantie toch vooral staat voor plezier en ontspanning, ervaren veel mensen een zekere mate van stress als het aankomt op vakantie vieren. Het kan zelfs zo zijn dat een vakantie stressvoller is dan een dag op het werk. De kids moeten vermaakt worden, je wilt wat zien van de omgeving en ook op Sicilië moet er gewoon gegeten en gedronken worden. Bovendien is het ook fijn als de accommodatie er een beetje netjes uit blijft zien en dan moet er nog van alles geregeld worden voor dat ene leuke dagje weg.

Maar ging je niet op vakantie om even helemaal tot rust te komen? Lekker te ontspannen en jezelf weer op te laden? Juist! Tijd voor jezelf is tijdens de vakantie extra belangrijk. Dus stuur je kids naar de animatie, laat de boel de boel en neem een moment voor jezelf. 

moment voor jezelf blog Sicilie

Wellness en ontspanning op Sicilië

Maak goed gebruik van zo’n spaarzaam moment voor jezelf en laat je helemaal in de watten leggen. Breng een bezoek aan een wellnesscenter en laat je heerlijk masseren. Of stap in de sauna om alles even lekker uit te zweten. Op verschillende plaatsen op Sicilië zijn wellnesscenters te vinden. Sommige accommodaties hebben zelfs hun eigen jacuzzi of sauna. Binnen een mum van tijd zijn alle zorgen verdwenen.

Maar je hoeft natuurlijk helemaal niets te ondernemen om te ontspannen. Je kunt bij je accommodatie ook prima genieten van een moment voor jezelf. Heerlijk in een luie stoel met een goed boek, bijvoorbeeld.

Je favoriete programma’s terugkijken op vakantie

moment voor jezelf blog Sicilie foto 2

Heb je het hele jaar door geen tijd gehad om The Voice of Holland te volgen? Of vielen de afleveringen van GTST precies tegelijk met de favoriete serie van de kids? Gebruik het momentje voor jezelf dan om te genieten van de interactieve TV app. Heerlijk vanuit een comfortabele stoel op het terras of balkon binge-watchen. Ben je niet alleen weer helemaal op de hoogte, het is ook nog eens heerlijk ontspannen.

De app van KPN geeft je de mogelijkheid om films, series en tv-programma’s te kijken waar en wanneer je maar wilt, interactief dus. Bovendien werkt de app overal in de EU, dus ook op Sicilië. Kijk jij Heel Holland Bakt vanuit je appartement, of lekker lui op het strand?

Is Sicilië ook één van jouw droomvakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Sicilië.nl