Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Ontdek alles over kamperen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs!

Wat ga je doen tijdens je volgende vakantie? De periode van eindeloos zoeken naar de geschikte bestemming is alweer aangebroken. Overweeg je een kampeervakantie op Sicilië, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Of is een kampeervakantie je favoriet, maar zoek je naar iets vernieuwends? Breng dan een bezoekje aan de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht! Van woensdag 11 oktober tot en met zondag 15 oktober kun je langskomen in de Jaarbeurs voor alle informatie en inspiratie die je nodig hebt!

Een oer-Hollands thema

Tijdens de beurs word je ontvangen met echte oer-Hollandse gezelligheid. Een kopje koffie met appeltaart bij ontvangst, een draaimolen voor de kids, foodtrucks met Hollandse lekkernijen en als afsluiting een koud biertje met bitterballen! Er worden smartlappen gezongen en in een ouderwets bruin café, kan je volop genieten van de gezellige sfeer van de beurs!  

Krijg informatie en volg de route die bij jou past!

Nog niet helemaal zeker of je met een camper, caravan of tent op vakantie wil naar Sicilië? Volg dan de huurroute en ontdek alle mogelijkheden van het huren van een kampeeruitrusting. Ben je een ervaren kampeerder en ben je benieuwd naar alle innovaties? Volg dan de innovatieroute en ontdek al het nieuws dat de kampeerwereld te bieden heeft. Tijdens leuke demonstratie rondes kom je alles te weten over praktische zaken. Hulp nodig bij het uitzoeken van een nieuwe camper? Ga dan naar ‘Camperen voor Broekies’ en krijg alle informatie die je nodig hebt om te perfecte camper uit te zoeken!

Een gezellig gezinsuitje met de kinderen

Beurzen saai voor kinderen? De Kampeer & Caravan Jaarbeurs zeker niet! Ook voor een leuk gezinsuitje is de beurs geschikt. Volg de kidsroute en onderneem leuke activiteiten met de kinderen. Voor een echte bijzondere ervaring: laat de kinderen kennismaken met de leuke sfeer van een kampeervakantie op de pop-up camping! Reserveer een plekje en ga met het gezin een nachtje kamperen in het centrum van Utrecht. Kinderen onder de 18 jaar mogen nog gratis mee ook!

Plan een dag en bestel je kaarten met korting!

Ben je benieuwd naar al het nieuws en leuks dat de Kampeer & Caravan Jaarbeurs te bieden heeft? Bestel je tickets vooraf online en krijg korting! Vergeet niet je campingplaats te reserveren op de pop-up camping en neem het gezin gezellig mee naar Jaarbeurs Utrecht!

Is Sicilië ook één van jouw droomvakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Sicilië.nl