Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs
Bekijk je favorieten Favorieten
  • Volg Sicilië.nl

Een uitmuntend restaurant!

Direct boeken »

Agrigento, Zuiden

Tessa Irani - de Rouw

"Village Kamemi is een favoriet onder de kinderen. Met het animatieteam en de zwembaden is er volop plezier voor de kids!"

Direct boeken »

Village Kamemi

Gelegen op een groene hoogvlakte vol mediterraanse begroeiing!

De camping ligt op slechts 800 m van het strand. Village Kamemi beschikt over een uitmuntend restaurant. Hier kun je genieten van plaatselijke specialiteiten waaronder verse vis en andere typisch Siciliaanse producten. Verder een uitstekende pizzeria, warme gerechten, broodjes en ijs.

Faciliteiten op Village Kamemi

Op de camping vind je verschillende zwembaden, een tennis/voetbalveld en een basketbalveld. De camping is de ideale uitvalsbasis voor excursies naar het westen van Sicilie. Bijvoorbeeld naar Agrigento of Selinunte of mooie stadjes. Zoals de thermen van Sciacca, Caltabellotta met haar fantastische uitzicht of de sinaasappelbomen van Ribera. Village Kamemi beschikt over 2 prachtige zwembaden. Eén voor volwassenen met een duikplank, en één voor kinderen. (12x6m).
In de zomer worden er vele sportieve toernooien georganiseerd op het sportveld of het volleybal/basketbalveld. De camping biedt een animatieprogramma dat elke dag iets anders georganiseerd. Van theatervoorstellingen tot danslessen met professionale instructeurs en een miniclub. In de zomer worden er themafeesten, missverkiezingen, een zomercarnaval en proeverijen georganiseerd. Het enthousiaste animatieteam organiseert allerlei activiteiten voor alle leeftijden.

De camping beschikt over schaduwrijke staanplaatsen met stroomaansluiting, toiletgebouwen en douches met warm water. Deze zijn ook toegankelijk voor mindervaliden. Er zijn aparte wasbakken aanwezig voor de vaat en voor kleding en er is een wasruimte.
Op Village Kamemi vind je alles voor een volmaakte vakantie, van animatie tot zwembaden en van de zee voor de deur tot leuke stadjes in de omgeving!

Sicilië.nl