Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs
Bekijk je favorieten Favorieten
  • Volg Sicilië.nl

De echte Siciliaanse cultuur!

Direct boeken »

Giarre, Oosten

Kathleen Claes

"Welkom op Sicilië! Op Residence Villa Galati wordt je met open armen ontvangen door de Siciliaanse eigenaren!"

Direct boeken »

Villa Galati

Een kleinschalig vakantiepark vlakbij het pittoreske vissersdorpje Mascali!

Residence Villa Galati is een kleinschalig vakantiepark vlakbij het pittoreske vissersdorpje Mascali. Het vakantiepark wordt met veel passie gerund door een Siciliaanse familie. De echte Siciliaanse cultuur voel je direct als je aankomt op deze bestemming.

Faciliteiten op Villa Galati

Op Villa Galati vervelen jij en de kinderen je geen moment. Aan het zwembad kun je de hele dag lekker afkoelen en spetteren. Voor een rustmomentje kun je uitrusten op de ligstoelen die naar het zwembad zijn gesitueerd. Geen zorgen voor de zon, want de parasols beschermen je daartegen. Als de kinderen uitgespeeld zijn in het zwembad, staan er verscheidene speeltoestellen voor ze klaar. Die hebben genoeg te doen dus!

In de omgeving…

Het uitzicht is vanaf dit vakantiepark al prachtig. Je kijkt uit op de vulkaan de Etna. Het is niet alleen een mooi uitzicht, maar zeker ook de moeite waard voor een wandeling. Ga je liever op onderzoek uit in de omliggende steden en dorpjes? De badplaats Taormina ligt dichtbij en is een aanrader om te bezoeken. Direct aan het strand gelegen kun je na een ochtend shoppen lekker de zee inspringen om even af te koelen. Ook Catania, één van de grootste steden op Sicilië, ligt dichtbij het vakantiepark.

Kortom; een vakantiepark voor jong en oud om een perfect vakantie door te brengen!

Kenmerken

  • Op 150 m van het strand
  • Jacuzzi aanwezig
  • Ruime appartementen
9

Villa Galati

Familie Wolfswinkel, 15 maart 2017

Aardige familie

Mooi (vooral buitenkant en zwembad), goede ligging (t.o.v. strand, stad, vulkaan en vliegveld) fris en schoon, aardige familie.

Bezocht Villa Galati met partner.

Bestemming bekijken

Social media

Blogcategorieën

Sicilië.nl