Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Torre Don Virgilio

Torre Don Virgilio

Modica, Zuiden

  • Witte stranden
  • Sfeervol uit 16de eeuw
  • Lokale wijnen en olijfolie proeven

Zoek je naar een authentiek verblijf die omgeven is door olijf- en wijngaarden in Sicilië? Lees hieronder dan verder en kom meer te weten over een verblijf bij agriturismo Torre Don Virgilio!

In het zuidwesten op Sicilië ligt de bijzondere agriturismo, Torre Don Virgilio. De oude Italiaanse boerderij is in de 16e eeuw gebouwd. Jaren geleden is de boerderij omgebouwd en gerestaureerd tot een luxe vakantiebestemming. Maar het karakter van de 16e eeuw is nog duidelijk zichtbaar!

Genieten op Sicilië

Op deze bestemming word je compleet in de watten gelegd. De Siciliaanse hapjes en drankjes zijn heerlijk om eens te proeven. Om je heen zie je de olijfgaarden en wijngaarden, waar je doorheen kunt lopen en zelfs mee kunt helpen plukken. Er worden natuurlijk ook regelmatig proeverijen georganiseerd. Alle producten uit de streek worden op Torre Don Virgilio omgetoverd tot heerlijke zelfgemaakte taarten, gerechten en dranken. Alleen het eten al is dus een reden om deze agriturismo te bezoeken!

Faciliteiten op Torre Don Virgilio

Je zult je verbazen over de tuinen van deze bestemming, hier ben je echt in een klein paradijsje beland. De zee van bloemen in combinatie met de olijfbomen vormen een romantisch geheel. In het midden van de tuinen ligt het zwembad. Hier zoek je de verkoeling op tijdens de hete dagen in de zomermaanden. Af en toe neem je een duik in het verkoelende water om vervolgens weer te relaxen op de ligstoelen die om het zwembad staan. Genietend van de zon, een hapje en een drankje kom je hier je vakantie wel door!

Kortom; een heerlijke bestemming voor als je echt even helemaal tot rust wilt komen op Sicilië!

Torre Don Virgilio op de kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Sicilië.nl