Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Rais Gerbi

Cefalù, Noorden

  • Direct aan zee (noordkust Sicilië)
  • Gezellige familiecamping
  • Uitstekend restaurant

Bij deze familiecamping bevind je je direct aan zee en kijk je uit over het blauwe water. Geniet van overheerlijke pizza’s en het Italiaanse leven bij Camping Rais Gerbl!

Wat Camping Rais Gerbi zo bijzonder maakt, is de prachtige ligging direct aan de indrukwekkende, rotsachtige kust van de baai van Cefalu op Sicilië. Door de hoge ligging is het uitzicht vanaf deze camping prachtig.

Volop genieten

Vanaf de camping voert een smal pad naar het strand, waar snorkelaars hun hart kunnen ophalen. Bij het zwembad zul je ook volop genieten, hier heb je werkelijk het mooiste uitzicht van Sicilië! Het animatieteam zorgt bovendien voor een vrolijke sfeer en houdt klein en groot flink bezig. In het restaurant eet je natuurlijk de specialiteiten van de streek, de pizza wordt hier nog echt gebakken in een traditionele pizzaoven!

Omgeving van Rais Gerbi

De camping is een prima uitvalsbasis voor uitstapjes; in de omgeving kijk je je ogen uit. In dit gebied vind je de beroemde citroen- en sinaasappelplantages. Vlakbij ligt ook het oude en schilderachtige vissersplaatsje Cefalù. Hier kun je naar hartenlust winkelen en natuurlijk zijn er sfeervolle trattoria’s met lokale lekkernijen. Camping Rais Gerbi ligt op de route naar zowel Messina en Catania als naar Palermo, alle historische steden binnen bereik! Deze steden zijn trouwens ook goed per trein bereikbaar, die langs de camping rijdt.

Een tripje naar de eolische eilanden is heel goed per boot mogelijk, of neem een kijkje in de typisch Siciliaanse bergdorpjes van het binnenland. Kortom, Camping Rais Gerbi is dé ideale camping voor een ontspannen zonvakantie in combinatie met diverse uitstapjes op het veelzijdige Sicilië!

Rais Gerbi op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Jancaliva - Sicilië.nl

Jancaliva

Cefalù, Noorden

  • Luxe vakantiewoning
  • Privézwembad
  • Bij badplaats Cefalù

Op 350 meter van het strand verblijf je in je eigen vakantiewoning met privézwembad. Je zit in de badplaats Cefalù in Noord-Sicilië.

Sicilië.nl