Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Stacaravan

De meest ideale manier om vakantie te vieren!

Een accommodatie die al richting het glamping-gevoel gaat, is de stacaravan. Met deze accommodatie sta je toch op de camping of een vakantiepark, maar vier je comfortabel vakantie. Geen tenten meer opzetten of ruzie maken over wie de luchtbedden moet opblazen. Nee, een stacaravan staat direct voor je klaar als je op de bestemming aankomt. Het enige wat je hoeft te doen, is je koffer naar binnen doen. Een perfecte manier om een heerlijke, relaxte vakantie te beginnen!

Genieten in een stacaravan

Comfortabel vakantie vieren doe je met deze comfortabele accommodatie zeker wel. Je kunt hier lekker koken met lokale ingrediënten die je op de lokale marktjes hebt gekocht. De keuken is volledig ingericht, dus je hebt alle spullen die je nodig hebt om een heerlijke maaltijd in elkaar te draaien.

Het cliché van de camping geldt zeer zeker niet in de stacaravan. Je hoeft niet met een wc-rol over de camping te hollen naar de toiletgebouwen. Of met de toilettas onder de ene arm en de handdoek onder de andere arm naar de douches. Deze accommodatie heeft een eigen badkamer met een douche, een toilet en een wastafel. Al die luxe in een stacaravan, ideaal toch?

De warme, Italiaanse dagen kun je heerlijk doorbrengen op de veranda. Dit is het ultieme leefgedeelte van de stacaravan. Van het ontbijtje ’s ochtends tot het laatste drankje op de zwoele zomeravonden, hier kom je je dagen goed door. De veranda is ingericht met een tuinset, maar als toevoeging heb je hier ook nog twee ligstoelen waar je gebruik van kunt maken.

De kinderen spelen lekker op de camping met vriendjes en vriendinnetjes, en jij geniet lekker van een drankje voor je stacaravan: dat is toch het echte vakantiegevoel? En je vindt stacaravans op vrijwel elke camping! Dus waar wacht je nog op?

Sicilië.nl