Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

5x de beste reisapps

De vakantie komt er bijna weer aan. Dat betekent voor de een uren bakken in de zon, terwijl de ander liever erop uit trekt in de omgeving. Of ga je het liefst naar een stadje, slenteren door de straatjes en neerploffen op het terras voor een verfrissend biertje? Dat is het fijne van vakantie. Je kunt doen waar je zelf zin in hebt. Heerlijk toch! Dan ook het thuisfront nog even jaloers maken met foto’s en leuke vakantieverhalen. Ideaal dat je tegenwoordig met je mobiel zo makkelijk kunt communiceren. Vooral nu je in de EU met hetzelfde abonnement op internet kan! En als je je mobiel dan toch altijd bij je hebt, draag je ook altijd de leukste reisapps bij je! Lees in dit blog de 5 beste apps voor op reis.

Polarsteps

Vind je het leuk om reisdetails bij te houden en je reisinformatie te delen met het thuisfront? Dan is Polarsteps de perfecte app voor jou! Vooral als je gaat rondtrekken door Sicilië is deze app heel leuk. Maak je reis aan in de app en voeg bij elke beleving of locatie nieuwe verhalen en foto’s toe. Het thuisfront reist zo makkelijk met je mee. Ook heerlijk om na te genieten als je weer thuis bent. Je kunt de app ook offline gebruiken wat het helemaal ideaal maakt.

5 x de beste reisapps

Foto: Kirk Fischer via Pixabay 

AroundMe

Altijd handig als je op zoek bent naar een bank om te pinnen in het buitenland: direct weten waar je een bank vindt. En dat kan met AroundMe. Met deze app vind je ook de dichtstbijzijnde supermarkten, tankstations, bioscopen, restaurants, kroegen en ziekenhuizen. Ideaal voor als je op ontdekkingstocht gaat in één van de prachtige steden op Sicilië.

Yuggler

Als je gaat reizen met kinderen dan is Yuggler de ideale app voor jouw gezin. Via deze app ontdek je namelijk snel welke kindvriendelijke dingen er in de buurt te doen zijn. Je krijgt de beste tips en ziet gelijk foto’s van alles wat er te doen is. Je kunt zelfs aangeven hoe oud de kinderen zijn voor de best passende activiteiten. Beschikbaar voor iOS. Android-versie komt er aan!

5 x de beste reisapps

Foto: Victoria Borodinova via Pixabay

GetYourGuide

De beste attracties over de hele wereld vind je hier! Meer dan 34.530 activiteiten staan op jou te wachten. Dankzij informatie van reisleiders en gidsen uit verschillende landen vind je de beste activiteiten. Bekijk voor jouw bestemming welke activiteiten er te doen zijn. Proef bijvoorbeeld de lekkerste pizza’s of ga op ontdekkingstocht naar de mooiste stranden.

Google Goggles

Wat heerlijk, een app die je binnen enkele seconden kan vertellen wat er op dat Italiaanse bordje staat. Of alle informatie en de maker van het kunstwerk zo op je scherm. Dat kan met Google Goggles. Richt de camera op een tekstbord, kunstwerk of logo en direct krijg je de informatie die jij zoekt! Ook handig, bij het scannen van een logo ga je direct naar de website van het bedrijf! Helaas is de app niet offline te gebruiken. Gelukkig kun je hiervoor gemakkelijk Telfort sim only met onbeperkt internet afsluiten. Dan kun je de app overal binnen de EU gebruiken!

Welke apps zijn favoriet voor jouw vakantie?

Is Sicilië ook één van jouw droomvakantiebestemmingen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Sicilië.nl