Onderdeel van Blogs4TravelAlle sites
Bekijk je favorieten Favorieten
  • Volg Sicilië.nl

Beleef het echte Italiaanse leven!

Naar de aanbieder »

Noord, Patti

Op camping Village Il Cicero in Sicilië beleef je het echte Italiaanse leven. Het is een groene, knusse camping dat wordt gerund door een echtpaar.

Naar de aanbieder »

Village il Cicero

Een echt groene camping!

Op camping Village Il Cicero in Sicilië beleef je het echte Italiaanse leven. Het is een groene, knusse camping dat wordt gerund door een echtpaar. Zij hebben de gastvrijheid nog hoog in het vaandel heeft staan, je wordt met open armen ontvangen! Tussen de olijfbomen en onder de palmbomen staan hier comfortabele vakantiewoningen op steenworp afstand van het strand.

De camping bestaat uit bungalows en stacaravans met een fraai zwembad met uitzicht op zee. De camping heeft een eigen privé strand, waar je een heerlijke duik in zee kan nemen of kan zonnebaden onder een gratis parasol en gratis ligbedden. Je rolt als het ware vanuit je stacaravan direct de zee in. En ’s avonds kun je genieten van het sprookjesachtig uitzicht ‘by night’ op de Eolische eilanden.

Kinderspelen

Voor de kids zijn er ook tal van activiteiten. Zij vermaken zich de hele dag in het zwembad. Naast het zwembad staan ligstoelen om lekker een boekje te lezen en een drankje te drinken. Zo kun je de kinderen mooi in de gaten houden. Camping Village il Cicero heeft ook een speeltuin en meerdere activiteiten te doen. Van tafeltennis tot beachvolleybal op het strand, er is van alles te doen. En als ze zich even vervelen, staat het animatieteam klaar om leuke spelletjes en activiteiten met ze te ondernemen. De kinderen zullen zich dus echt niet vervelen!

Naar de aanbieder »

Kenmerken

  • Direct aan het strand
  • Uitzicht op Eolische eilanden
  • Lokale olijfolie en wijn

Social media

Sicilië.nl