Onderdeel van Blogs4TravelAlle sites
Bekijk je favorieten Favorieten
  • Volg Sicilië.nl

Enorm boerenlandgoed!

Naar de aanbieder »

Oost, Taormina

Tenuta Antica Cavalleria is een agriturismo aan de oostkant van Sicilië. Dit fraai gerestaureerde boerenlandgoed bestaat uit 5 hectare grond. Het heeft een rustige ligging met een panoramisch uitzicht op de wijn- en olijfgaarden en op de Etna vulkaan!

Naar de aanbieder »

Tenuta Antica Cavalleria

Gelegen in de groene heuvels aan de voet van de Etna vulkaan

Tenuta Antica Cavalleria is een agriturismo aan de oostkant van Sicilië. Dit fraai gerestaureerde boerenlandgoed bestaat uit 5 hectare grond. Het heeft een rustige ligging met een panoramisch uitzicht op de wijn- en olijfgaarden en op de Etna vulkaan!

Gastvrijheid

Bijzonder bij Tenuta Antica Cavalleria is de gastvrijheid en passie van de familie di Bella. En die passie delen ze graag met je! Zo kun je elke woensdag Mamma Maria helpen bij het pasta maken. In de Trattoria zet zij speciaal voor haar gasten de lekkerste gerechten op het menu met eigen producten als fruit, groenten, kruiden en olijfolie. Een glaasje van de eigen wijn en citroenlikeur maakt de maaltijd compleet.

Faciliteiten op Tenuta Antica Cavalleria

Op deze agriturismo geniet je intens van het Italiaanse leven en van de gastvrijheid die deze cultuur biedt. Er is een zwembad op de agriturismo waar je met de kinderen heerlijk kunt afkoelen in het warme weer. Er is een poolbar waar je de hele dag door lekkere hapjes en drankjes kunt bestellen. Ideaal om naast het zwembad op de ligstoelen in de parasols op te eten en te drinken.

Vervelen doe je niet op deze agriturismo! Er worden leuke activiteiten georganiseerd zoals een wijnproeverij, een druivenoogst die je kunt meemaken of een echte Siciliaans muziekavond

Kortom; deze agriturismo is een bestemming voor jong en oud!

Naar de aanbieder »

Kenmerken

  • Wijn- en olijfgaarden
  • Sfeervolle agriturismo
  • Lokale producten

Social media

Sicilië.nl