Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs
Bekijk je favorieten Favorieten
  • Volg Sicilië.nl

Ontdek de historie die Sicilië rijk is.

Direct boeken »

Modica, Zuiden

"Op vakantie naar Sicilië met kinderen? Kies dan voor Borgo Don Chisciotte, deze bestemming is voor iedereen een genot!"

Direct boeken »

Borgo Don Chisciotte

Borgo Don Chisciotte is een groot vakantiepark op het zuidelijkste puntje van Sicilië. Het wordt als een perfecte uitvalsbasis gezien om het mooie Sicilië te bewonderen.

Faciliteiten op Borgo Don Chisciotte

Er is voor jong en oud genoeg te doen op het vakantiepark Borgo Don Chisciotte. Er is een groot zwembad waar je even kunt afkoelen op de hete dagen op het eiland. Voor de allerkleinsten is er een apart zwembad met een kinderbad, waar zij zich ook kunnen vermaken.

Voor de volwassenen heeft Borgo Don Chisciotte een volledige uitgeruste Wellness & Spa om echt tot rust te komen. Om nog meer tot rust te komen en te relaxen, heeft het vakantiepark zelfs een schoonheidssalon.

Een hapje eten doe je in het restaurant. Hier kun je de Siciliaanse specialiteiten zeker proberen en dat is zeker de moeite waard! Maar vergeet ook zeker niet de lokale restaurantjes te proeven in de dorpjes en stadjes rondom het vakantiepark.

De omgeving van het vakantiepark is prachtig. Voor wandelaars is dit het paradijs. Je loopt het vakantiepark af en je bent direct in de prachtige natuur. Lange strandwandelingen zijn natuurlijk niet te missen op Sicilië. Het vakantiepark ligt niet direct aan de zee, maar de omgeving heeft een aantal prachtige dorpjes. Ontdek de historische en mooie dorpjes die Sicilië rijk is.

Sicilië.nl