Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs
Bekijk je favorieten Favorieten
  • Volg Sicilië.nl

Jouw ervaring op Sicilië.nl

Beoordelingen

Tessa Irani - de Rouw

"Ben jij in één van de bestemmingen op Sicilië.nl geweest? Laat een beoordeling achter!"

Beoordelingen

Ervaringen van vakantiegangers

Hieronder lees je hoe anderen hun vakantie op Sicilië hebben ervaren. Ben jij ook naar één van onze bestemmingen op het eiland geweest? Deel je ervaring dan met het onderstaand beoordelingsformulier.

13 beoordelingen gevonden met een gemiddelde van 8.7

9

Le Residenze Archimede

Familie Borhem, 15 maart 2017

Mooi resort!

Mooi resort, vriendelijk personeel, wel een auto nodig om de omgeving te ontdekken!

Bezocht Le Residenze Archimede met partner.

Bestemming bekijken
9

Tenuta Antica Cavalleria

Familie Riteco, 15 maart 2017

Behulpzame eigenaren

Het is een sfeervolle locatie met aardige en behulpzame eigenaren. Met veel leuke uitstapjes in de buurt en uitzicht op de Etna. Tips in de omgeving? Etna, Taormina, diverse typische Siciliaanse dorpjes, natuur, kust in de buurt.

Bezocht Tenuta Antica Cavalleria met partner.

Bestemming bekijken
9

Tenuta Madonnina

Familie Barendregt, 15 maart 2017

Enorm genoten!

De locatie is geweldig, het huisje prachtig, maar vooral Carla voegt door haar vriendelijkheid als gastvrouw en haar servicegerichte instelling meerwaarde toe. Wij hebben enorm genoten! Tips in de omgeving? Het dorpje Castiglione di Sicilia, Bronte (pistachenoten), bezoek aan de Etna, hele omgeving is prachtig

Bezocht Tenuta Madonnina met partner.

Bestemming bekijken
9

Torre Don Virgilio

Familie Hiemstra, 15 maart 2017

Wat een bijzondere plek!

Prachtige locatie op een bijzondere plek. Het ultieme vakantiegevoel in Zuid-Europese sferen. Tips in de omgeving? De verrassende stadjes Modica en Ragusa.

Bezocht Torre Don Virgilio met partner.

Bestemming bekijken
9

Villa Galati

Familie Wolfswinkel, 15 maart 2017

Aardige familie

Mooi (vooral buitenkant en zwembad), goede ligging (t.o.v. strand, stad, vulkaan en vliegveld) fris en schoon, aardige familie.

Bezocht Villa Galati met partner.

Bestemming bekijken
10

Fontana Barone

Familie van Lier-Hintzen, 14 januari 2017

Zeer kindvriendelijk!

Het is een super net verzorgd park waar je met een gerust hart de kinderen kunt laten rondlopen en spelen. Er is een badmeester en in de speel gelegenheid is ook steeds iemand aanwezig. De schoonmaak is ook uitstekend

Omgeving tips: je zit snel in het binnenland maar ook op loopafstand van de zee. En natuurlijk dicht bij Cefalu.

Bezocht Fontana Barone in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken
8

Rais Gerbi

Familie Vens, 6 september 2016

Heerlijke familievakantie

Perfecte ligging, heel goede faciliteiten voor kinderen.

Bezocht Rais Gerbi met partner.

Bestemming bekijken
7

Rais Gerbi

Familie Crijns, 5 september 2016

Prachtig uitzicht op zee!

Rais Gerbi heeft prachtig uitzicht op zee en ligt niet te ver af van de prachtige stad Cefalu. Tips in de omgeving zijn een bezoek aan de stad Cefalu of aan het nabij gelegen bergstadje Pollina.

Bezocht Rais Gerbi met partner.

Bestemming bekijken

Geef een beoordeling

Via onderstaand formulier geeft u ons een cijfer en kunt u een beoordeling insturen:
  • Vul maand en jaartal in

Sicilië.nl